Чернівці за здоровий спосіб життя

Громадський рух «Чернівці за здоровий спосіб життя» створений з метою популяризації здорового способу життя серед мешканців Чернівців та активної протидії алкогольній та тютюновій індустрії шляхом розміщення тематичних аудіороликів на вуличному радіо, проведення розважально-пізнавальних програм для дітей і молоді, використання банерної реклами, організації антиалкогольних та антитютюнових акцій в соціальних мережах.



«Традиційна реклама активно популяризує інформацію про користь алкогольної та тютюнової продукції, водночас замовчуючи, що ковбой Мальборо загинув від раку легень, — зазначив координатор проекту юрист і громадський діяч Микола Гунько. — Люди повинні мати доступ до альтернативної інформації, особливо про наслідки залежності від шкідливих звичок».

Створено офіційні сторінки громадського руху в мережі Facebook таВКонтакті, до яких можуть долучитися чернівецькі шанувальники здорового способу життя.

На вуличному радіо запущений 15-секундний, який прокручується кожні 10 хвилин: «Куріння — це старомодна звичка, хворі легені, жовті зуби і висока ймовірність раку. Алкоголь — не напій, а отрута для організму і причина деградації суспільства.»



 www.civicua.org/news/view.html?q=2481871

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте